15 juni 2006

Bokbussen i Vestfold består ei stund til?

Vedtaket i kulturutvalget i Vestfold fylkeskommune i går innebærer at bokbussen fortsatt vil rulle i noen år og at politikerne vil sørge for penger på budsjettet til driften av bokbussen.
Investering i ny buss har man ikke sagt noe om i dette vedtaket.
Tønsbergs Blad har skrevet om saken: http://tinyurl.co.uk/9nha

Det blir spennende å følge med på hva fylkestinget sier om saken. Ønsker politikerne utredning som sier noe om hvilke typer busser det finnes? Ulike driftsmåter? Forskjellige finansieringsordninger? Eller vil de la vedtaket fra kulturutvalget bestå som det er? Eller det verste: Gå for administrasjonens forslag til vedtak?

Man følger med!

A

4 kommentarer:

Rigmor sa...

Først: Gratulerer med blogg! Det var da på tide... :)

Deretter: Leve bokbussen! Dette var moro synes jeg - bokbussen gir et viktig tilskudd på lesestimulering og leselyst i hele Vestfold. Hurra for et flott vedtak!

Anne Birgit Gran Lindaas sa...

Gratulerer med blogg, Anne! Fin tittel du har valgt! Slutter meg til forrige kommentar og stemmer i med Leve Bokbussen!!

Anne Birgit Gran Lindaas sa...

Anne - glemte å tipse deg om bloggen til Tord Høivik- mye kjempeinteressant faglig stoff her og ikke lenge siden han skrev om bl.a. bokbusser mm: http://plinius.wordpress.com/

Karriss1 sa...

Hei, Anne!

Grattis med blogg! Har fått litt IT-support av faren til Fregna, men skal se om jeg fikser resten selv :-))

Moro å se at politikerne snudde i saken om Bokbussen! Godt at det finnes folk som deg, med stå-på-vilje og engasjement! ;)

Rart at tiden flyr som den gjør. Alt et halvt år siden Knut døde. Rart. Tenker på han i blant og de hyggelige tingene vi fant på sammen. Queen, spardame/amerikaner og øl/tequila.

PS. Fotball-VM er ikke det samme uten Maldini :-))